Instagram Facebook

Muntaner VermutCanonita     
GRATIS LEVERING
IN REGIO WAASLAND + KLEIN BRABANT
KIJK HIER VOOR DE POSTCODES
Home » Apéro & Digestif » Canonita-tianna negre

Canonita-tianna negre

15020 Canonita-tianna negre

Canonita is een overheerlijk drankje.

Perfect om puur, on ice, als een klassieke Spritz of met Tonic te drinken,
als aperitief of tijdens een avondje uit.

Gemaakt van de beste biologische Canoneta appelsienen uit de Sóller Vallei in Mallorca, omarmt Canonita de rijke natuur van het mooie eiland en behelst het de Mediterrane levensstijl.

De Sóller Vallei, gelegen aan de Noordwest kust van Mallorca en beschermd door het Tramuntana gebergte, is een magische locatie.
Door zijn unieke terroir bevindt zich er het epicentrum van de citrusteelt op Mallorca sinds meer dan 1000 jaar.

De Sóller Vallei is de originele bakermat van de zeer aromatische Canoneta sinaasappel, beschouwd als de “koningin van de sinaasappelen”.
Op delicate wijze geproduceerd door de oudste en bekendste distillerie in Mallorca, Antonio Nadal, worden de Canoneta aroma’s geblend met witte wijn en verfijnd met een geheime kruidenselectie van het prachtige eiland.
  1.  De biologische Canoneta appelsienen worden manueel geoogst in de Soller Vallei.
  2.  Ze worden onmiddellijk geschild en geweekt in alcohol waarbij een speciale stoom maceratie technologie wordt gebruikt die uniek is in de wereld van de   likeuren. Het resultaat is een intens aromatisch extract van de essentiële oliën van de Canoneta sinaasappel.
  3.  Hetzelfde proces wordt gebruikt om een geheime selectie van Mallorcaanse kruiden te weken, waaronder biologische Artemisia (alsem).
  4.  Nadien worden de extracten op delicate wijze geblend met een lokale witte wijn, waarbij een zorgvuldig klarings- en filteringsproces er voor zorgt dat de  delicate aroma’s van het Canoneta extract zich zachtjes vermengen met de wijn.

€ 19,00

Beschikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop