Instagram Facebook

Muntaner VermutCanonita     
GRATIS LEVERING
IN REGIO WAASLAND + KLEIN BRABANT
KIJK HIER VOOR DE POSTCODES
Over ons - Mallorca Wines

Hallo, ik ben Dirk Verbeeck.
Al verschillende jaren verblijf ik samen met enkele vrienden een week op het eiland Mallorca voor een fietsvakantie. De balans in die week ligt sowieso op het fietsen, maar dit gekoppeld aan een stukje genieten in het voorjaar van het mooie weer.
Op die manier hebben we op onze fietsen ook oog voor de omgeving (lees wijngaarden) en zijn zo de eerste bodega binnen gefietst.
De wijntjes die we daar proefden vielen heel erg in de smaak, en we vertrokken dus met een fles wijn op de plaats waar normaal de bidon hoort te zitten. Die gingen we de laatste avond in het hotel opdrinken. 
De jaren nadien werden er steeds meer bodegas bezocht en was de bidonhouder niet meer voldoende. Er werd dus wijn naar huis verscheept. Blijkbaar viel deze wijn ook in de smaak van onze wijnvrienden thuis. Echter, in België is het aanbod van wijnen uit Mallorca heel schaars.
 De passie voor wijn groeide en daarom startte ik, samen met mijn echtgenote Sandra Swinnen, met de opleiding Sommelier. Ondertussen heb ik het diploma van sommelier op zak. Sandra heeft daarbij nog een stage doorlopen in Suze-La-Rousse en mag zichzelf nu Sommelier-Conseil noemen.
Éénmaal raden waarover haar eindwerk ging,… Mallorca natuurlijk.
Daaruit is het idee geboren. Waarom niet zelf deze lekkere wijntjes importeren! 
Ons accent ligt daarbij op wijnen die deels of volledig gemaakt zijn met autochtone druiven.


  mallorca-wines-webversie


MALLORCA WINES

BE0653825332
DE CLEENESTRAAT 5
9100 NIEUWKERKEN-WAAS
België

0498489023

rek.nr: BE71 9731 5654 2169


Webshop gemaakt met EasyWebshop