Randemar tinto - Tianna Negre
DRUIVENRASSEN
31% Manto Negro, 27% Cabernet Sauvignon, 22% Merlot, 20% Syrah
OOGST
Volledig manueel, start derde week van augustus
VINIFICATIE
Vóór de gisting: maceratie van de most gedurende
5 dagen. Trage fermentatie in inox tanks bij een gecontroleerde temperatuur, met dagelijkse remontage.
Zodra de gisting beëindigd is, gebeurt er nog een maceratie van 15 dagen.
EIKLAGERING
Deze wijn heeft geen opvoeding op eik.
PROEFNOTITIES
Kersenrood, lichtintens. Vooral aroma’s van rood fruit, florale toetsen van violet. Levendig in de mond, frisse zuren, goed gebalanceerd, complexloze wijn, easy drinker.
PRODUCTIE
20.000 flessen van 75cl en 800 flessen van 50cl
ALCOHOL
13% vol.
PRODUCTIEGEBIED
Vi de la Terra Mallorca.
SCHENKTEMPERATUUR
14ºC - 15ºC
GASTRONOMIE
Charcuterie, pasta’s, slaatjes, …
€ 11,90